• image
  • husqvarna 2018
  • oakley 2018
  • fox 2018
  • arai

Husqvarna

Wij zijn oficieel husqvarna dealer.

Husqvarna heeft een breed assortiment, voor de jeugd hebben ze vanaf 2017 een TC 50 en 65cc en natuurlijk de bewezen goede TC 85.

De TC 125 is op een aantal punten verbeterd maar de 250cc is volledig verniewd, het blok is compleet nieuw met een balansas om de trilling weg te nemen.

De FC modellen zijn aantal kleine verbeter punten ondergaan en heeft vanaf nu standaard een map switch en traction control.

De enduro modellen zijn compleet vernieuwd, het blok maar ook het rijwielgedeelte en looks zijn compleet vernieuwd.

Hieronder een aantal foto's van de nieuwste husqvarna machines, u kunt ze natuurlijk ook bij ons in de showroom komen bekijken.

Ook als u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons.

 

 

 Husqvarna EE5 elektrische mini voor de jeugd

 

De EE 5 is het eerste elektrische model van Husqvarna Motorcycles en is gebaseerd op een combinatie van het rijke motorcross-verleden van het merk met moderne, baanbrekende technologie. De instelbare elektrische motor levert een vermogen dat kan concurreren met 50 cm³ tegenhangers met een benzinemotor, en is ideaal voor jonge wedstrijdrijders en beginners in de offroadwereld. De hoogte van de EE 5 is volledig instelbaar wat de motor nog beter toegankelijk maakt voor jonge rijders. Het lage geluidsniveau en nul-emissie maken de EE 5 nog geschikter voor jonge rijders en meer geaccepteerd in gebieden waar geluidsoverlast moet worden vermeden.

 

 ee5

 
ELEKTRISCHE MOTOR
De elektrische motor van de EE 5 levert een piekvermogen van 5 kW – vrijwel identiek aan zijn tweetakt tegenhanger. De permanente magneetmotor heeft een extreem compact en gestroomlijnd ontwerp dat perfect in het kleinere frame past. De elektrische motor is luchtgekoeld en water- en stofdicht, waardoor deze vrijwel onderhoudsvrij is. Een geïntegreerde regelunit (ECU) staat garant voor een directe, maar goed controleerbare vermogensafgifte onder alle omstandigheden.
ACCU
De elektrische motor van de EE 5 wordt aangedreven door 84 moderne lithium-ion cellen die zijn gemonteerd in een robuuste behuizing van gegoten aluminium. Dit is goed voor 907 Wh opgeslagen energie waarmee de EE 5 gemiddeld twee uur op rustig tempo kan rijden, of 25 minuten op razendsnel racetempo. Het geïntegreerde accu-managementsysteem (ook 'battery management system' ofwel BMS) waarborgt de veiligheid en levensduur van het accupack.
OPLADER
De externe, overal ter wereld te gebruiken oplader kan tot 900 W leveren en kan direct worden aangesloten op 110 of 230 Volt stopcontacten. Opladen is eenvoudig doordat de oplader direct wordt aangesloten op het accupack. De snelle oplaadtijd van 45 minuten (80%) of 70 minuten (100%) betekent dat je meer tijd hebt om te rijden en minder tijd verliest in de pits.

 

 

 husq1

NIEUWE GENARATIE 2-TAKTEN

De pioniersgeest bij Husqvarna  zorgt ervoor dat de nieuwe motor vanaf de grond af aan opnieuw is opgebouwd en de TE 250I en TE 300I motoren zijn dan ook voorzien voor de nieuwste technologie. Doordat de brandstof injectoren gepositioneerd zijn naast het overdracht systeem levert dit de perfecte hoeveelheid brandstof. Hierdoor krijgt en verbruikt de motor altijd alleen de noodzakelijke brandstof in welke omstandigheid dan ook. Door deze significante vermindering van brandstofverbruik en is de machine schoner en heeft hij minder uitstoot.

Doordat de injectie het brandstofmengsel rechtstreeks overbrengt, verzekert het systeem een veel efficiëntere verbranding.  Een speciale buis die zorgvuldig achter aan de cilinder is geplaatst en een relais zorgen ervoor dat de gegevens naar de nieuwe ECU worden gestuurd. Deze verzameld de gegevens die worden verstuurd vanuit het gashendel die ook gekoppeld is aan een sensor. De lucht en inlaat druksensoren geven samen met de carter-druk en water tempratuursensoren de gegevens aan het ECU die daarna automatisch de tempratuur aanpast waardoor je geen veranderingen hoeft te doen in o.a. de sproeier.

Essentieel voor de smering van de motor is dat de 2-takt olie in een aparte tank wordt opgeslagen waardoor de benzine en olie niet meer voortijdig hoeven worden gemixt.  De buis in het frame bevat een 0.7L olie tank wat genoeg is voor vijf volle tanks benzine. Gecontroleerd door de EMS wordt de ideale hoeveelheid olie geleverd waardoor er minder vervuiling is en dus minder uitstoot.  

Belangrijkste veranderingen TE 250I/300I met injectie:
- Brandstof wordt rechtstreeks geïnjecteerd; hierdoor komt onder alle omstandigheden de ideale hoeveelheid brandstof vrij

- Oliepomp en olie tank; handig, elimineert het vooraf mixen van brandstof/olie

- 39 mm gas huis;  regelt de luchtstroom, TPS relais registreert luchtstroom gegevens

- Nieuwe EMS; modern motor management systeem, behoeft niet langer sproeiers te wisselen

- Geïntrigeerd olie reservoir;  eenvoudig bij te vullen

- Doorschijnende brandstoftank; grotere capaciteit, brandstofpomp geïntegreerd

 

TC 85

tc852019

TC85 De nieuw ontwikkelde TC 85 legt de lat nog hoger in de ultracompetitieve 85 cc klasse met diverse technologieën die ook terug te vinden zijn in de succesvolle grote Husqvarna modellen. Met een geheel nieuw frame en state of the art WP vering beschikken jonge rijders over het vertrouwen om hun grenzen te verleggen. De TC 85 is uitgerust met een nieuw ontwikkelde krachtbron, die over bredere powerband en een nog beter doseerbare vermogensafgifte beschikt. Daarmee biedt de nieuwe TC 85 de sterren van morgen prestaties op topniveau, gekoppeld aan een optimale duurzaamheid.

 

TC 250 2019

 

 

husq3

 

Kijk bij motoren welke nieuwe motoren we op voorraad hebben!

U kunt ook altijd mailen of bellen voor informatie over de husqvarna's